Како избрисати рачун Телеграма

Кад вам је довољно са телеграма и желите да обришете или деактивирајте свој телеграм налог, следите овај водич.

** Имајте на уму да ће овај поступак бити откажи свој телеграм налог, укључујући контакте, четове, телеграм групе и историју канала (да, чак и ваше сачуване Анимиране налепнице). Ово не може се поништити па вас молим да се не играте са овом функцијом. **

Како могу избрисати свој Телеграм налог?

  1. Иди на Страница за деактивацију телеграма користећи прегледач на радној површини или Андроид и иОС уређај.
  2. На овој новој страници морате да унесете Број телефона повезан са телеграм рачуном који желите да довршите деактивирати и избрисати.
  3. Тапните на дугме Сљедеће и од вас ће се тражити да унесете сигурносни код. (Јединствена потврда ће бити послата на ваш Телеграм налог. Проверите телефон или Десктоп и потражите нову поруку од Телеграма.)

** Имајте на уму да је порука следећа: Ову лозинку можете да пријавите на веб локацији Телеграм: ВАША ПЕСМА

  1. Сада је потребно да потврдите „Обришите свој рачун?“ порука. Можете уписати и разлоге за напуштање Телеграма.
  2. Успешно сте успели деактивирао свој Телеграм налог на свим вашим платформама (укључујући Телеграм Веб, Десктоп, Андроид и иОС).

Шта се дешава након што пристанем да откажем свој Телеграм рачун?

Све ваше разговора ће бити избрисан, заувек.

Све несачуване датотеке из разговора са сликама, аудио, видео и документима ће нестати са Телеграм-ових сервера. Нема начина да повратите податке из избрисаних Телеграм рачун.

Поклони неће бити обрисани за остале кориснике са којима сте били у контакту.

Надамо се да сте пронашли наш једноставан водич о Како деактивирати телеграм рачун на Андроид, иОС и Десктоп корисно. Ако имате питања или проблема, слободно коментирајте у наставку!

Слични чланци

Оставите коментар