Како онемогућити последње виђење на Телеграму

Онемогућавање последњег виђеног на Телеграму је користан начин за мало приватности током коришћења Телеграма. Онемогућавање последње виђене опције спречава друге људе да гледају ваш последњи виђени дан и сат.

Зашто онемогућити посљедње виђено на Телеграму?

Често, док користите апликације за размјену порука попут Телеграмажелимо да задржимо своју приватност, посебно приватне податке. Посљедње виђено на Телеграму може дати корисне информације о навикама особе, али исто тако може наштетити људима који на послу користе апликације за размјену порука.

Како онемогућити последње гледање на Телеграму

Ако желите да онемогућите последње виђене информације, следите ове кораке:

  • Додирните тастер менија (хоризонталне линије стабла у горњем левом углу)
  • Додирните „Подешавања“
  • Додирните „Приватност и сигурност“
  • У приватности ћете видети опцију “ Последњи пут виђен“, Додирните га.
  • На овој тек отвореној страници поставићете своје могућности.
    • Сви
    • Моји контакти значи да само људи на вашој листи контаката могу видети последње виђено
    • Нико не значи да не желите да неко види ваше последње виђено
  • Можете додати и неке изузетке, на пример, можете показати свима своје последње виђење, осим мале групе људи које одаберете са листе контаката
  • У горњем десном углу појавит ће се чек за спремање промјена.
  • Морате да притиснете ок на искачућем прозору који ће се појавити
  • Успешно сте променили свој последње виђене поставке на Телеграму!

Оставите коментар